♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 28, 2009

AidilAdha di MT


 Jangan kata tak ajak datang makan ye?

Dah ajak kan tadi? :p

Mari lihat poto poto ubat batuk cap ibu dan anak.



 

Dan ini special introduce. Saye dah minta dia bayar sebab sudi mem-publishkan gambar ini di sini.


Meet my cousin, Hanif.

Tak. Tak.

We are in the same age.
Dia memang nampak agak muda dari saye.
Tak tahu lah dia makan apa.


Sesi mari karaoke. Saye tak join. Maluuu. Bunyi cengkerik lagi sedap didengar :p


Sorry bros. Saye suka gambar ini, jadi gambar budget handsome berakhir di sini :p

Ini pula sesi mari menelan makanan dan modelnya ialah saye. Sebab saye bila tengah makan, kusyuk! :p




Dilimpahi cahaya flash.


Baju kurung yang berjaya disiapkan dalam masa 3 hari sahaja dari tempoh penghantaran. Terima kasih Mak Jah ku yang hebat :) Korang kalau rasa nak pakai baju ala ala design Radzuan Radziwill ke Rizalman Ibrahim ke, boleh tempah ngan my auntie. Tunjuk design dekat dia dan tanya "Mak Jah, macam nih boleh buat kan tak?" Dan dia mesti akan jawab macam ni, "Try!" dan hasil nya, superb! Bukan promote semata mata ye. Saye tak suka kompromi kualiti. Ini adalah benar :)


Dan akhir sekali ini untuk seorang anak di perantauan yang sejuk dan bersalji (saye suka!). We all miss you, a lot!


Aip! aip! Jangan nangis.

Inilah pengorbanan Kak Ah sempena Hari Raya Korban.

We all proud of you.

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA, KAK AH! :))


xoxo,
P.

9 comments:

  1. best lepaking2 camni

    mak jah buat baju laki?

    ReplyDelete
  2. heheee..samat hari raye aik.. :)

    ReplyDelete
  3. joegrimjow :

    BUAT. MAHU BUAT BAJU APE? KALAU INTERESTED BAGI TAHU LAH. SEMUA DIA BUAT. JUST NAME IT. AS SHE WORK AS BOUTIQUE'S TAILOR BEFORE.


    Syafiqah :

    TQ :) SELAMAT HARI RAYE TOO N TQ FOR DROPPING BY.

    ReplyDelete
  4. kak pija, i mcm interested nak tempah baju dgan ur aunty. mcm mane nk tempah ek? dia ada kedai. i pnah hantar kain sutera kat sorang tailor ni, mintak kat dia jahit kan kurung moden (kurung moden yg ketat), skali dia jahit baju mcm ape ntat. x kan nk marah dia pulak, lg pun dia org tua. so i bayar je lah upah dia. tp smpai skrg x pakai bju tu. dia x biasa jahit kurung moden rupenyer.nape lah dah jahit baru nk ckp..

    ReplyDelete
  5. ADIK MANIS. WHERE U GO? LAME TAK BACE UR BLOG. TAK BER-UPDATE PUN.

    MAK JAH DIE TAK DE KEDAI. DIE JAHIT KAT UMAH. KAT CHERAS.

    KALO NAK TEMPAH NANTI BAGI TAHU. NANTI AKAK CHECK HARGE NGAN DIE. SO BOLEH TENGOK MEETS UR EXPECTATION KE TAK. OWAIT ADIK?

    ReplyDelete
  6. i pun khusyuk kalo makan
    baju chantek
    i mmg suka baju kurung moden
    sebab mcm buruk i pakai kebaya
    haha

    ReplyDelete
  7. HA'A LAH. TAK GEMAR BAJU KEBAYA NIH. HIHI. KITE SERUPA.

    CANTIK EY BAJU? TQ BUNGA. U OWEYS SAY A GOOD WORDS TO ME. TQ :))

    ReplyDelete
  8. kedai mak teh tu kat mane?
    (soalan takde kena mengena)
    haha

    ReplyDelete
  9. DI JALAN GENTING KLANG. NEAR TO KPG PENGANTIN. DATANG LAH BERAMAI RAMAI YE. BEST N HAPPENING. ADE KARAOKE! HAHAH! LAGI, IN A FEW MONTHS, MAYBE STARTING EARLY NEXT YEAR, SPORT CENTRE DEKAT SEBELAH MAK TEH AKAN DIBUKA. DATANG LAH. OWAIT?

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses