♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 20, 2009

Surat Kasih Sayang Untuk Kak Ah.

Dear Kak Ah,

Money sudah di bank-in kan :)



 Ha! Belajar elok elok. Jangan dok enjoy ja. Kamu punya yuran satu sem dah boleh buat degree tiga tahun orang dekat sini, lepas tuh nak repeat degree sekali lagi pun cukup :p

Hahah!

Ini pesanan penaja. Sila baca.

Baba dan Mama pesan, "Adik, belajar elok elok. Dapatkan keputusan yang TERcemerlang!".

Atuk pesan, "Farah, belajar elok elok. Nanti saye nak duduk dengan kamu (penambahan ayat sendiri) :p"

Tok Wan dan Tok pesan, "Cucu Tok, belajaq eloq eloq naaa. Kami bangga dapat cucu serupa ni". Haha. Ini pun pakai buat ayat sendiri. Tapi yang kata suruh belajaq eloq eloq tuh betul tau!

Ini kakak pulak nak pesan, "Kak Ah, jangan malas mandi!" Hehe :p My friend told me that he did not took a shower for a week sebab sejuk sangat. Jangan jadi begitu!


OK.



Sila jangan nangis lihat gambar kasih sayang ini :p





tata,
Kakak.

10 comments:

  1. PANDAI U CAKAP UTARA NA? HAHA :D

    ReplyDelete
  2. eyh betul gak kn la kn kakak. masuk yuran lepas dah boleh repeat berkali2 dah. haha.

    tak mo repeat sbb saya tak sabar nk kerja! ;))

    ReplyDelete
  3. hehehehe..i pun pandai~!
    sweet!

    ReplyDelete
  4. Kak Ah :
    ATUK PEACE KAT KO TUH. PEACE LA BALIK. TERKETAQ KETAQ TAO DIA NAK ANGKAT TANGAN JUST TO PEACE AT YOU. PEACE LA BALIK! HAHA :p

    mafuza :
    YE KE? MAI CAKAP SIKIT. HAHA. U UTARA KE GIRL? KE ABANG SAYANG?

    ReplyDelete
  5. xdak pun..hehehe..

    btw, atuk u sporting tauuuu!!

    peace no war!

    ReplyDelete
  6. BAHAH!
    LAYAN KE JA LAH CUCU :p

    ReplyDelete
  7. ellenyna :

    UNIVERSITI KUALA LUMPUR - BRITISH MALAYSIAN INSTITUTE.

    SEMANGAT TAK TULIS? :p

    ReplyDelete
  8. haha . peace atuk!!

    Duit dah masuk. terima kasih.
    salam kasih dari UK. haha

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses