♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 2, 2010

No One Knows.

Sebab semua orang tulis I pun nak tulis. No. Sebab ramai orang tulis I nak buat review. No. Sebenarnya, sebenarnya jangan merapu okay. SEBENARNYA, sebab hari ini saye baca banyak blog pasal the late Din Beramboi, I tulis.


Saye dah macam agak bersedia dan kurang terkejut dengan berita berita kematian sebab dah hampir terlatih dengan berita berita kematian yang mengejutkan tiba tiba jeh. Terima berita nenek sayang dan mak cik sayang I meninggal dulu buat saye makin pasrah lah kalau ada orang bagi tahu ada kematian. Mati pasti. Memang pasti mati. Manusia mati, kucing mati, pokok mati, battery mati tak charge. Semua mati.


Hey, dengar lah nih. I sms si boyfriend I miss him so much and jangan tinggal I. Tak kisah lah kalau dia menggeletis baca. Ahahaha. Confirm menggeletis!


Condolences to keluarga dan kawan-kawan Din Beramboi :( Al-fatihah to arwah.




P.

2 comments:

  1. tapi, kadang tu best antar msg camtu kan.. hehehe lain dari yang lain!

    ReplyDelete
  2. MSG ROMANTIK TAK? IHIHI :D

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses