♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 19, 2010

You can't be hiding for so long.

Rupanya kawan kawan sekolah akan membesar menjadi cantik macam pari-pari yang terbang dengan sayap glitter. Indahnya description kan?







Rupa rupanya juga bukan sahaja saye yang dah tak cam kawan kawan, kawan kawan pun dah tak cam saye. Eh macam terbalik, patut cakap macam ni, bukan sahaja kawan kawan tak cam saye, saye pun rupa rupanya dah tak cam mereka. Eh macam sama saja.


You, kenapa kena berdiri macam robot?

Okay, dan rupa rupanya membawa boyfriend ke majlis kawan yang dah lama tak jumpa is the bad bad bad idea. Especially bila hendak berjumpa dengan kawan kawan sekolah. Rahsia sekolah iaitu rahsia siapkan homework masa perhimpunan, rahsia kena denda naik stage (oh malu sangat!), rahsia tidur atas meja, rahsia kena marah dengan cikgu sebab excited gila bila time nak balik, oh semua rahsia pohon cemara kena jaga teeheehee -_- Mintak mintak lah kawan kawan ku lupa semua itu dari ingatan. There's no need to look back dear girls. Ehe he he.


Oh you can't be hiding for so long. Lama kelamaan akan berjumpa kembali dengan geng sekolah. Habis lah kau! ^_^


Si Pipi Tambam with Pengantin Gorgeous Cantik Sangat! Baju pengantin pun cantik sangat!
Ish bila pipi saye nak kempis? Dari bayi kot tembam tak kempis kempis. Sigh -_-"


SELAMAT PENGANTIN BARU DEAR GIRLFRIEND :)
* Mesti sedang seronok honeymoon 0_o *


P.

5 comments:

  1. whatever pun, u owez gojes!

    wink!

    ReplyDelete
  2. Pija, u pun macam pari-pari jugak...

    ReplyDelete
  3. tu la.i baca pon i tau!
    mesti ramai kate u jugak!
    die pon gejes jugekkk! xseda la tu. xpon, malu nk ngaku..hehehhe

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. WHAT I CAN SAY IS THANK YOU THANK YOU... ANDDD... BETUL KE KORANG TAK MENYESAL TULIS COMMENT YANG MACAM NIH? MESTI RASE MACAM NAK DELETE KAN. AHAHA. THANKS :))

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses