♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 29, 2010

Officially booked.


Dengar sini semua orang orang kampung hai pening lalat, My Sayang Yan sudah bertunang! 28-03-2010.


So this entry is made khas untuk mengingati kawan ku yang sangat sangat positif, tak reti nak cakap pasal hal orang, yang sangat sangat independent, yang sangat sangat membantu, dan juga yang sangat pandai tapi sudi jeh nak berkawan dengan saye T.T *tak payah lah korang nak kira berapa banyak perkataan "sangat"*


So tentative bermula dari hari Sabtu, kami membanting tulang ke NSK Selayang yang memang pada harga borong, membeli keperluan masak masak untuk hari Ahad. Perasaan masa itu, hanyalah "Yay! Esok Yan tunang". Yang bertunang yakni Yan tak tahu lah perasaan dia. Mungkin dah bercepak cepuk dalam hati. Mungkin juga lagi cemas bile tengok kawan dia seorang nih happy semacam, siap hangkut mama, mak and adik dia sekali datang tolong menolong T.T


Hah! Tak payah lah tulis panjang panjang. Ini bukan pertandingan menulis karangan peringkat kebangsaan. Guna kaedah "a picture can tells a thousand words and so can a thousand words". Okay.


Kejap! Nak tak gambar saye rajin? Nah!

Satu jeh gambar rajin buat air hahaha sampai tersenyum girang.




Gambar gambar lain dalam simpanan arkib. Tunggu Yan upload dalam facebook. Izyan Whizz, search and add as friend kalau teruja nak lihat gambar lain. Penat la tunggu hasil uploading.


Last! Ini gambar kegemaran antara kesemua 500+ keping.

P.

9 comments:

  1. huhuuhuhuh yang punya blog ni bila nya nak di booking pulak?
    teruja jugak nak tgk gambar yang punya blog dibooking...

    ReplyDelete
  2. TUNGGU LAH BUAH TAK GUGUR :p

    ReplyDelete
  3. tahniah again,yan... ^_^ (da congrats dlm Fb) :p tunggu tuan blog nye turn lak ni...bila la ye... :)

    ReplyDelete
  4. Hehu..kalo nak langsung dulu silakan..
    jgn tunggu ayung oke~ hehehe

    ReplyDelete
  5. QuEeN Of 2 Heroes : TUAN PUNYA BLOG TERASE KANAK KANAK LAGI. NANTI2 YE.

    ~@RniE~ : HAHAHHA. TAKNAK! HAHAHA :D NAK TUNGGU AYUNG GAK DULU.

    ReplyDelete
  6. kak yan da tunang?? :D nice...fiance dia tu pun dulu student bmi jgk kan..hahah! kamu dgn arip cepat2 le..

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses