♥♥♥
Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 20, 2010

Pija is a beautiful blogger. Amin.


Bayangkan 44 orang baca the title. Walaupun membaca tak keluarkan suara yang kuat, still berkata kata dalam hati kan? Walaupun tak menadah tangan, it still a do'a kan? Thanks pembaca :)



And lotsa thanks to Ahmoi Chantek. Kamu memang cantik pun. Love love =.~



Harus letak award nih dekat sidebar. Dah jarang amat dapat award. Dean list award idaman kalbu pun dah semakin jauh dari genggaman =.='


 
Then saye nak pass award ini kepada bloggers yang bernama Si Cantik dan Si Comel :) Kamu pandai menghargai diri sendiri dengan memanggil diri kamu begitu, jadi ambil ini tanda penghargaan.


P.

5 comments:

  1. sebab dapat award tu aku katakan...wiwit!!...hahaha

    ReplyDelete
  2. THANK YOU THANK YOU. ALA NAPE U DUA TAK AMBIK AWARD TUH. I KASI LAH. AMBIK2. PLEASE :)

    ReplyDelete

I love comments!

♥ly Roses